Cyber security onlinebijeenkomst
Datum: N.N.B.
Tijd: 12.30 – 18.00 uur
Locatie: FHI, Leusderend 12, Leusden
Hoe kan cybersecurity zo goed mogelijk gezekerd worden?
Met maximaal 28 aanwezigen wordt op vrijdag 16 oktober deskundigheid uitgewisseld over Cyber Security. In een ruime setting met voldoende afstand van elkaar delen drie deskundigen hun expertise met u. De nadruk zal op praktische cases en realiseerbaarheid liggen. Dat biedt leden van FHI de mogelijkheid om direct van de sprekers en elkaar te leren.
Wie zijn de sprekers?
Tesorion:
Cybercrime is een technologie-branche op zich en ontwikkelt zich minimaal net zo hard als de reguliere technologie-branches. Vrijwel altijd gedreven door een financieel motief proberen criminelen uw organisatie waardevolle data te ontfutselen, systemen plat te leggen of u op een andere wijze schade te berokkenen. Vroeg of laat krijgt elke organisatie te maken met cyber-crime. Op het moment dat dit gebeurt is het dus zaak om dit zo vroeg en snel mogelijk te herkennen.
Waarom? Dat laat Tesorion zien in deze presentatie. We zullen gezamenlijk kijken naar de mogelijkheden van monitoring, zowel geautomatiseerd als d.m.v. een 24×7-verbinding met een Security Operations Center, een ‘digitale meldkamer’. Om dit kracht bij te zetten zal er ook een ‘live’ demo worden gegeven die laat zien hoe cybersecurity-risico’s op geautomatiseerde wijze drastisch kunnen worden verlaagd, zonder additionele beheerlast voor uw organisaties.
De sprekers:
- Rick Hofstede – Director of Technology.
- Henry Borst – Pre-sales consultant. Hij zal een demonstratie geven van onze cybersecurity oplossing Immunity.
Riscure:
Riscure helpt bedrijven die producten ontwikkelen in de Internet of Things (IoT) sfeer. De spreker zal vooral ingaan op twee belangrijke ontwikkelingen binnen cybersecurity:
- In IoT komen hardware en software security samen. Dit zorgt voor dreigingen voor cybersecurity. Riscure geeft hun perspectief op deze gevaren en maakt het daarna praktisch: hoe mitigeren zij de risico’s? In welke mate vindt het publiek dit belangrijk?
- Cyber Security Act. De Europese Unie heeft deze wet recent aangenomen en is bezig een (vrijwillig) certificeringsschema op te tuigen. Wat heeft u hieraan als bedrijf? Hoe kunt u dit inzetten?
Kortom, een praktische workshop met praktijkvoorbeelden die interessant is voor bedrijven die vooral zelf producten maken en/of actief zijn in IoT.
Digital Trust Center:
Het Digital Trust Center (DTC) is opgericht door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en helpt ondernemers met digitale weerbaarheid. Digitale veiligheid is een belangrijke voorwaarde voor een goed ondernemersklimaat.
Namens DTC zal Jeroen Kasbergen spreken over de volgende onderwerpen:
- Introductie DTC. Wat betekenen zij voor het Nederlandse bedrijfsleven?
- Rol overheid in digitale weerbaarheid. Als Nederland het veiligste land is om B2B te doen dan is dit gunstig voor de gehele economie. Welke acties onderneemt de overheid om het Nederlandse ondernemersklimaat te verbeteren?
- DTC maakt met praktijkvoorbeelden de risico’s tastbaar van een ondermaatse digitale weerbaarheid. Hierbij zal Jeroen Kasbergen ook het doelwit definiëren, zo kunt u als ondernemer ook slachtoffer worden zonder dat u doelwit bent.
- Wat is het overheidsbeleid voor de toekomst? Welke trends ziet het DTC?
Geïnteresseerd of meer weten? Mail dan naar Jesse Markus.
Aanmelden is kosteloos voor FHI-leden.
Voorlopig programma:
12:30 – 13:00 uur | Ontvangst met lunch in het Atrium van FHI |
13:00 – 13:15 uur | Start van de middag door FHI |
13:15 – 14:15 uur | Plenaire discussie over gewenste aanpak in de industrie (verdeeld over 3 zalen) |
14.15 – 14.30 uur | Pauze |
14:30 – 15:30 uur | Deelnemers verdelen over drie groepen: focus op 1 thema met 1 spreker |
15:30 – 16:30 uur | Idem op een ander thema en groepen worden gehusseld
Afsluiten met een plenaire terugkoppeling |
17:00 – 18:00 uur | Afsluiten met een borrel (volgens RIVM-richjtlijnen) |
Oeps! We konden je formulier niet vinden.