Op donderdag 18 november vindt het Food & Beverage event plaats. Hieronder vind je het seminarprogramma. Klik op de titel van de lezing voor meer informatie. Je kunt jezelf aanmelden als bezoeker via deze link.
9.30-9.55 uur | Ontvangst |
|
10.00-10.25 uur | Artificial Intelligence binnen de voedingsmiddelenindustrie; de combinatie van computer algoritmes en mensgerichte implementatie op de werkvloer Door Jeroen Jansen van de Radboud Universiteit |
|
10.30-10.55 uur | Door duurzamer te produceren draagt de procesindustrie bij aan milieu- en energiebesparing!
Door Patrick Iskes, Krohne |
Digitale voordelen voor kalibratie, commisioning en kwaliteitsprocedures door toepassing van IO-Link
Door Edwin Slot, ifm electronic |
11.00-11.25 uur | Pauze op het netwerkplein | |
11.30-11.55 uur | Verlaag je kosten en optimaliseer je processen door gebruik te maken van inline refractometrie voor Brix- en andere concentratiemetingen en dit in alle processen van de voedingsindustrie
Door Feb Theys, Elscolab |
De toegevoegde waarde van werken zonder procesonderbrekingen in de voedingsmiddelenindustrie
Door Tomaso Della Vedova en Jaap Westeneng |
12.00-12. 25 uur | Dé 3 stappen naar veilige & hygiënische perslucht
Door Lennart van Onselen, Festo |
Voorspellend onderhoud van uw proceskleppen door middel van diagnostiek
Door Natalie Crynen, Bürkert Fluid Control Systems |
12.30-13.25 uur | Lunch op het netwerkplein | |
13.30-13.55 uur | Hoe voorkom ik terugroepacties doordat mijn product verkeerd geëtiketteerd/verpakt is?
Door Marco de Jong, Vierpool |
Flow Optimized Control Using Sensors in de Voedingsmiddelenindustrie
Door Georg Borst, FOCUS-ON (namens SAMSON Regeltechniek) |
14.00-14.25 uur | Meet- en regeltechniek voor de voedingsmiddelenindustrie; de aandachtspunten?
Door Marco Teunizen, JUMO Meet- en Regeltechniek |
|
14.30-14.55 uur | Slimme algoritmes maken het verpakken van vlees efficiënter
Door Liliane de Nie, Marel |
|
15.00-16.00 uur | Afsluiting en borrel op het netwerkplein |
Als u vragen, interesse of tips heeft, neem dan contact op met FHI (Susanne van Boxtel, m: susanne@fhi.nl t: 033 465 75 07).