Tijdens de Food & Beverage online kennisweek bieden we u een divers programma over de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van procesautomatisering binnen de voedingsmiddelenindustrie.
Meld u nu gratis aan als bezoeker en stel uw persoonlijke webinarprogramma samen.
Deze online kennisweek wordt georganiseerd in samenwerking met de FHI branche Laboratorium Technologie. Heeft u interesse in het onderwerp Food & Beverage vanuit het lab? Bekijk dan hier het aanvullende programma met webinars door experts uit deze branche.
PROGRAMMA
Dinsdag 10 november
9:30-10:00 | Hygiëne Risico Analyse (HRA): hoe past u deze praktisch toe in uw machine, apparaat of installatie? Hans van der Steen, Hygienic Design Network |
10:30-11:00 | Tips voor hygiënisch ontwerpen Lennard van Onselen, Festo |
11:30-12:00 | De voordelen van nauwkeurige flowmeting en -regeling in de voedingsmiddelenindustrie Jethro Molenaar en Erwin Eekelder, Bronkhorst |
Woensdag 11 november
9:30-10:00 | Calamiteiten in de voedingsmiddelenindustrie IJsbrand Velseboer, Scienta Nova |
10:30-11:00 | Zonder stoom geen eten Jos Geers, SAMSON |
11:30-12:00 | MTP (Module Type Package) Diederick Nab, WAGO |
Donderdag 12 november
9:30-10:00 | |
10:30-11:00 | High-Mix Low-Volume productie en de consequenties daarvan voor End-Of-Line Packaging John van Hooijdonk, Omron |
11:30-12:00 | Toepassingen van licht voor inline monitoring van CIP, kwaliteit en efficiëntie: een overzicht Walter Karremans, Elscolab |
De Food & Beverage online kennisweek wordt mede mogelijk gemaakt door: