Demonstratie 1:
Wageningen UR Food & Biobased Research: Technologiehal voor geavanceerde procestechnologieën en kwaliteitsbewaking voor levensmiddelen. De rondleiding besteedt aandacht aan een aantal milde conserveringstechnologieën en toont een volledig gerobotiseerde verpakkingslijn voor verse voedselproducten. Daarnaast zal de röntgentomografie-apparatuur voor 3D-karakterisering van levensmiddelen worden gedemonstreerd.
Demonstratie 2:
Wageningen UR, laboratoria van de leerstoelgroep Food Chemistry. De rondleiding zal een aantal state-of-the-art technologieën voor de karakterisering van de samenstelling en functionaliteit van voedselproducten laten zien.
Demonstratie 3:
Wageningen UR Food & Biobased Research: Het Qualitron – bewaarfaciliteit voor verse, bederfelijke producten. De rondleiding toont een aantal geavanceerde bewaartechnologieën waarmee de kwaliteit en houdbaarheid van bederfelijke producten (fruit, groenten, bloemen) kan worden gemeten en verbeterd.