Modulair machines ontwerpen en automatiseren
In de presentatie van Ronald Reinders van Configure Me en Laurens Rolf van Bollegraaf Recycling Solutions tijdens het Machinebouw event gaan de sprekers in op het opzetten van modulair configureerbare machines. Hoe zet je dit om in een (mechanisch) engineeringmodel en welke aandachtspunten zijn er? Naast de ontwerppraktijk staat het lezingenprogramma vol met software- en hardware-innovaties om de productiekwaliteit te verhogen. Rick de Vries van Advantech vertelt u de actuele mogelijkheden van het toepassen van ‘deep learning’.
In samenwerking met Bollegraaf Recycling Solutions laat Ronald Reinders van Configure Me een praktijkvoorbeeld zien van modulair engineering. Ook discussiëren zij met de toehoorders over tot hoe ver je door moet gaan met automatiseren en waar te stoppen. Tevens behandelen zij de link met productmanagement en standaardisatie.
Software en hardware innovaties: Deep Learning
Rick de Vries, sales manager IIoT bij Advantech legt uit hoe uw productiekwaliteit omhoog gaat door het toepassen van deep learning in uw machine vision applicatie. Tegenwoordig zijn er diverse aanbieders van zowel hardware accelerators als software voor deep learning. Denk daarbij aan Intel Deep Learning Suite (DLS), OpenVino Software Developing Kit (SDK), Intel Xeon, Movidius & Arria10 accelerators, NVIDIA CUDA software, Jetson SoC en Quadro & Tesla GPU-kaarten.
Maar hoe verhoogt u uw productiviteit en betrouwbaarheid in uw productie omgeving? Welke software en hardware is voor u relevant? En wat zijn de voordelen en nadelen voor u als Machine bouwer? Relevante vragen, die zij graag beantwoorden.
De zesde editie van het Machinebouw event vindt plaats op dinsdag 3 december 2019 bij 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Registreer u voor een bezoek aan het event. Dat is geheel kosteloos (inclusief koffie, lunch en netwerkborrel) mits u tot de doelgroep behoort.