Uw middagpauze goed besteden? Boom biedt samen met 3M diverse gezamenlijke “koffiemomenten”. Bij ieder koffie uurtje worden leerzame topics besproken die gericht zijn op omgevingscontroles in de voedingsindustrie en alles wat daarbij komt kijken. Om de 'pauzes' zo luchtig mogelijk te houden bieden we per sessie een plaats voor max. 12 deelnemers, op deze manier blijft er ook gelegenheid om alles te vragen over het betreffende onderwerp. De pauzes worden geleid door Els Hofman, Food Safety Department van 3M en Hinke Dekter, accountmanager van Boom.
U kunt zich aanmelden voor de volgende thema's
- Donderdag 15 april 2021, 15:00 uur: `Het gemak van kant-en-klare petrifilms in de voedselindustrie`
- Donderdag 27 mei 2021, 15:00 uur: `Hoe start ik met Environmenal Monitoring`
- Dinsdag 8 juni 2021, 15:00 uur: `De toegevoegde waarde van ATP- en eiwitmetingen in de voedselindustrie`
- Donderdag 24 juni 2021, 15: 00 uur: `Pathogenen- en Allergenen testen in de voedselindustrie`
- Dinsdag 6 juli 2021, 15:00 uur: `Het belang van omgevingscontrole en Environmental Sampling tips en tricks`
Meer informatie
Op de website van Boom kunt vindt u meer informatie over de verschillende onderwerpen.