Allergenen komen steeds vaker voor in de voedingsindustrie. Als gevolg daarvan worden bezorgde consumenten, retailers en de overheid zich steeds bewuster van de toenemende risico’s in de voedingsindustrie. Maar ook de communicatie omtrent allergenen mag niet vergeten worden en kan nog op diverse manieren verbeterd worden!
Op 24 september 2014 organiseert METTLER TOLEDO in samenwerking met SGS een live webinar over allergenen. Tijdens deze webinar worden de resultaten van het onderzoek, uitgevoerd door SGS, naar de uitdagingen, de behoeften en de tekortkomingen met betrekking tot het beheersen en managen van allergenen uitgebreid besproken. We leggen u uit hoe weegoplossingen u kunnen helpen om de risico’s van allergenen en de mogelijke etiketteerproblemen te minimaliseren en welke bijdrage onze service kan leveren om deze doelstelling te behalen. Daarnaast bespreken we ook hoe u uw communicatie over allergenen naar de consumenten kunt optimaliseren. Zo draagt u bij aan het vergroten van de voedselveiligheid en bouwt u aan uw imago als betrouwbare en verantwoordelijke producent/leverancier.
Tijdens deze live webinar heeft u de mogelijkheid om de sprekers direct of via de chat vragen te stellen. Zo krijgt u d eantwoorden die u nodig heeft!
Is uw interesse gewekt?
Registreer u dan hier om het webinar te kunnen bijwonen via de onderstaande link.
Vul uw contactgegevens in en noteer de details per e-mail die u toegang verschaffen tot de live webinar.
http://www.mt.com/ind-allergen-webinar