Machinestoring, lange installatietijden, opbrengst- en kwaliteitsverliezen komen zelfs bij de meest soepel lopende productieprocessen voor. Veel van deze verliezen zijn echter niet inzichtelijk. Toch verspilt u niet graag materiaal én geld tijdens de productie van drank. Hoe u als drankproducent verborgen verliezen voorkomt ziet u in de nieuwe infographic van METTLER TOLEDO.
Heeft u verborgen verliezen?
In ieder productieproces is er ruimte om de kwaliteitscontrole en weegprocessen te verbeteren. Zo is het bij een ‘verlies-vrij’ proces wenselijk, maar helaas niet volledig haalbaar, dat alle machines 100% effectief werkzaam zijn. Ook uw machines zullen naar alle waarschijnlijkheid niet altijd op volle snelheid draaien en enkel producten van goede kwaliteit afleveren.
Door verborgen verliezen zichtbaar te maken, deze terug te dringen en de juiste apparatuur op de juiste locaties in uw productieketen te plaatsen, profiteert u van productiviteitsstijging, lagere kosten en efficiëntiewinsten. Met behulp van slechts 7 tricks optimaliseert u uw processen zodat u de operationele snelheid kunt verhogen en de kwaliteitsanalyse kunt versnellen.
7 tricks om verborgen verliezen te voorkomen
Door de zeven belangrijkste productieverliezen, die doorgaans optreden tijdens het maakproces van drank, te voorkomen vermindert u verborgen verliezen, optimaliseert u de productie en heeft u continu inzicht in de kwaliteit. Door de inzet van kwalitatief hoogwaardige apparatuur, het creëren van een optimaal afvulproces en het voorkomen van fraude, zult u geld en materiaal besparen.
Download de 7 tricks
In de white paper ‘7 tricks om verborgen verliezen in de drankensector te voorkomen’ vindt u dé tips en tricks om verborgen verliezen bij de productie van dranken te vermijden. U krijgt inzicht in de kosten en de voordelen van de identificatie en reductie van deze verliezen. Download hier.